03 februari 2016

Inspiration Tour - Ter Steege

Sinds 2 jaar heeft Ter Steege een gezamenlijk open huis met andere concullega's. Dit open huis heet de Inspiration Tour. 
Hiervoor heb ik een huisstijl, banners, flyers, advertentie's en uitnodigingen gemaakt (online en offline).










GreenPhotoStock - Ter Steege

Ter Steege is samen met planten leveranciers en andere concullega's een website begonnen waar alle sfeerbeelden gedownload kunnen worden van de producten in de groenwereld. Zo kunnen onder andere tuincentra gemakkelijk HR sfeerbeelden aanvragen.
Hiervoor heb ik een huisstijl, banners, flyers, advertentie's en uitnodigingen gemaakt (online en offline).

Website Green Photostock




31 januari 2016

Christmasworld 2016 - Ter Steege

Dit weekend staat Ter Steege weer op de Christmasworld 2016. Dit jaar heb ik een grote bijdrage geleverd aan het ontwerp van de stand van Ter Steege. Zo heb ik onder andere de beurs stand samen met collega's bedacht, de beurs uitgetekend en signing doeken ontworpen.

Website Ter Steege











28 januari 2016

Fotografie - Dieren- en Botanische tuinen

Met mijn spiegelreflex vind ik het heerlijk om de natuur in te trekken. Ik ga vaak naar dierentuinen en botanische tuinen om dieren en planten te fotograferen. Maar ook architectuur, interieurs en producten. Ik probeer elke keer weer iets nieuws uit waardoor er een nieuw effect of perspectief
ontstaat.










 



27 januari 2016

A Cup of Creativitea

Dit geïllustreerde kookboek bevat vele recepten rondom tea en high tea. Dit betekend verschillende thee recepten, zoete hapjes, hartige hapjes, maar ook creatieve tafel aankleding, hoe maak je slingers, papierbloemen en meer. Het hele boek is door mij geïllustreerd en geschreven. Het zou natuurlijk mega leuk zijn als hij ooit uitgegeven zal worden!





Fotografie - Ter Steege

Een aantal keer per jaar fotograferen we bij Ter Steege de nieuwe collecties. Voor de vrijstaande beelden doen we dit zelf in de studio van Ter Steege (hiervoor ben ik 1,5 jaar verantwoordelijk geweest). De sfeerfotografie gebeurd op locatie door een externe fotograaf. Voor de fotoshoots moet aardig wat worden voorbereid en dit gebeurd in teamverband. We kijken naar de producten, planten en de sfeer die we willen uitstralen, maar ook welke foto's hebben we voor de catalogi nodig en voor onn line.

Zie website Ter Steege